Vad kostar en begravning?

Eftersom en begravning kan se olika ut beroende på vilka önskemål som finns kan priset variera. Med hjälp av vår prislista kan du uppskatta vad en begravning kostar med dina önskemål innan du bokar en tid med en av våra begravningsrådgivare.

Välj färdigt paket eller skräddarsy själv

I vår onlinebokning kan du hitta en detaljerad beskrivning av vad som ingår. Du kan välja mellan tre olika begravningsalternativ eller anpassa innehållet helt efter dina önskemål.

Enkel begravning

Klassiskt begravning

Direktkremering

Hur mycket kostar en begravning?

Anhöriga bestämmer vad en begravning ska kosta och det finns inga rätt eller fel i hur stor eller påkostad den ska vara. Dödsboet betalar kostnaderna för begravningen och det är viktigt att ta hänsyn till den avlidnes vilja och önskemål.

Yonans begravningsbyrå hjälper till med att planerar utifrån era önskemål och förutsättningar.

En begravning i Sverige kostar mellan 9000 kr och 25 000 kr, men det kan variera beroende på specifika önskemål. Andra kostnader som annonsering, gravsten

Direktkremering är ett alternativ för de som inte vill ha någon begravningsceremoni. Kistan kremeras direkt och gravsätts sedan i en minneslund. Det kan tillkomma kostnader för gravsten, gravplats eller urna.

Oavsett var en person avlider är det sjukvården eller kommunen som har det yttersta ansvaret för att göra personen i ordning och ta hen till ett bårhus. Önskar man att se den döde är det oftast möjligt, antingen i anslutning till dödsfallet eller genom hjälp från begravningsbyrån för att arrangera en visning för de närmast anhöriga.

Majoriteten av begravningsbyråerna är flexibla och erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter för en begravning. Men det är viktigt att komma ihåg att priset för en begravning kan variera betydligt mellan olika byråer. Därför är det klokt att jämföra olika alternativ för att hitta den mest lämpliga begravningsbyrån. 

En begravningsbyrå online som Yonans begravningsbyrå har inte lika höga kostnader för personal, lokal och kontor. Därför kan vi erbjuda lägre priser för samma tjänster och produkter som en traditionell begravningsbyrå.

 

Yonans begravningsbyrå är en byrå som erbjuder anhöriga en omfattande tjänster till nära och kära till de avlidna om hur man kan ordna en begravning. Vi har fysiska kontor i Göteborg, erbjuder prisvärda än andra begravningsaktörer. Trots detta kompromissar vi aldrig på kvalitet. Vi finns även tillgängliga 7 dagar i veckan på telefon för alla frågor. Vi sätter alltid god service och omsorg om våra kunder i första hand.

Kista

Kistor

Namnlös design (2)

Gravstenar

Begravning byrå Göteborg

Blommor

selective-focus-of-flowers-and-mortuary-urn-on-tom-2022-12-16-20-42-33-utc (1) (2) (1)

Urnor

Enkel begravning?

Vi hjälper dig gärna

Klassiskt begravning

Vi hjälper dig gärna

Direktkremering

Vi hjälper dig gärna

Boka ett möte eller få kostnadsfri rådgivning